Mein Deutsch

Mein Deutsch je tady!

ALL LEVELS Vydáno dne 09.05.2018

Vítejte na znovuobnoveném webu pro studenty a milovníky němčiny!



Mein Deutsch je tady!

Milí milovníci němčiny,
vítáme Vás na znovuobnoveném webu pro všechny, kteří hledají pomoc při učení tohoto krásného jazyka.

Mein Deutsch

Rozhodli jsme se změnit jméno na Mein Deutsch. Prozatím funguje stará adresa www.nemcina-zdarma.cz.

Ode dneška se můžete těšit každý týden minimálně na jeden až dva nové články či testy. Budeme se snažit po vzoru Help For English zaměřovat na prakticky využitelné materiály. Postupně dojde k nahrazení technicky či obsahově nevyhovujících částí novými. Testy by měly dostat standardní podobu (počet otázek a možností, vysvětlení všech odpovědí, atd.), tak jak jste zvyklí např. z Help For English.
Dočkáte se systematického zpracování německé gramatiky, provázaného s testy, a v sekci Tipy a triky vám poradíme, jak se němčinu učit efektivněji a zábavněji.

Z novinek ještě zmiňme novou sekci Výslovnost, kde budou postupně přibývat články věnující se tomuto při výuce často opomíjenému aspektu němčiny, a English corner (anglický koutek) – část článků, kde se můžete dočíst o nejdůležitějších rozdílech či naopak podobnostech mezi němčinou a angličtinou týkajících se daného tématu.

Kde co najdete

  • Základní informace o fungování našeho webu naleznete v článku Jste tu poprvé?. Odkaz na tento článek naleznete trvale také na úvodní stránce nahoře.
  • podmínkách používání materiálů z našich stránech se dočtete v článku Podmínky užívání, často kladené otázky jsou zodpovězeny ve FAQ.


Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Jste tu poprvé?

Jak náš web funguje a co na něm najdete.

ELEMENTARY

Grammatikthemenpark - Mein Deutsch

Gramatický test, ve kterém se všechny věty týkají nějakého konkrétního tématu. Tentokrát je to tento web – Mein Deutsch.

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2020

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku.

Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Mein Deutsch je tady! 5 6268 Od Ficko poslední příspěvek
před 6 lety